AMSTERDAM POKE BOWL

AMSTERDAM POKE BOWL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 176 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amsterdam Poke Bowl. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 8:09 Erg lang moeten wachten op een door elkaar gehusselde poke bowl van matige kwaliteit
23 mei 2022 om 7:43 Het was geen poke bowl zoals ik gewend ben waar alle ingrediënten netjes bovenop de rijst gerangschikt is. Hier was alles door elkaar geroerd. De smaak was hierdoor erg eentonig maar wel oké.
15 mei 2022 om 15:37 My order has still not arrived…. More than 2 hours late.
7 mei 2022 om 23:46 I absolutely loved the grilled chicken bowl. The flavors were so tasty together and just what I needed for dinner tonight. 10/10 recommend! Also the food delivery was so quick and just what I needed for being so hungry. Will definitely order again!
1 mei 2022 om 5:09 Poke Bowl fusion zoals het hoort te zijn! Bezorging is in alle facetten top!
24 apr 2022 om 19:22 Incredibly fresh food. Vegan bowl was super tasty. Will absolutely order again
15 apr 2022 om 18:25 Lekker en vers. Grote portie was echt een fijne hoeveelheid met prima smaak, dus voor herhaling vatbaar.
3 apr 2022 om 19:54 keurig op gevraagde tijd geleverd Goed gevulde poke bowl, zoals deze hoort te zijn Aanrader
28 mrt 2022 om 21:05 Super lekkere goed gevulde poke bowl. Echt een aanrader!
28 mrt 2022 om 13:35 Eten was goed, maar echt anderhalf uur gewacht op een Pokebowl dat is te lang op een random zaterdagmiddag.
27 mrt 2022 om 10:38 Tasty bowl, I would definitely recommend the vegan one. Delivery 20 min late.
23 mrt 2022 om 15:28 Lekkere bowl, snelle en vriendelijke bezorging!